Český Goodwill si váží svých partnerů

12/08/2022

Smysluplnost projektu Český Goodwill nejlépe dokládají samotní finalisté, kteří se dál zapojují do jeho organizace, stanou se partnery projektu a firmové oscary podporují finančně, nefinančně, jakkoli mohou, kudy chodí… 

Dlouhodobými partnery ocenění Český Goodwill jsou společnosti X Production Digital a TÜV SÜD Czech. První jmenovaná je technologickým partnerem a stará se o vizuální identitu, zajišťuje provoz webu, včetně hlasování a v neposlední řadě také o sazbu Magazínu KPCG, který je nedílnou součástí projektu Český Goodwill. Společnost TÜV SÜD je světově uznávanou certifikační autoritou, která již od roku 2014 dohlíží na transparentní průběh celého projektu, hlasování i hodnocení poroty. 

Řadu let již projekt Český Goodwill podporují také firmy ETNETERA, FLEXIPAL a HELUZ. Letos se do podpory zajili další členové rodiny Český Goodwill, jako zlatý partner skupina MAHONDA - FUTURENTO a jako křišťálový partner společnost AVETON. Všechny jmenované firmy si v minulosti projektem samy prošly - získaly nominaci od svého okolí, které si jich váží, propracovaly se do finále a některé si odnesly i firmového oscara.

Stabilní partnery mají firmové oscary také v oblasti médií: skupina televizních stanic FTV Prima nebo Media Marketing Services, do jejíhož portfolia patří například Rádio Blaník a Hitrádio.

Zejména v této složité době jsme rádi, že fungují ty nejzákladnější pilíře ocenění Český Goodwill. Díky nim se projekt může opřít o své stabilní partnery, i když všichni aktuální ekonomicko-společenskou situaci sledujeme obezřetně. Všichni partneři si projekt zažili na vlastní kůži, vnímají jeho smysluplnost a zůstávají mu věrní. Někteří téměř celých deset let. Moc si toho vážíme a děkujeme!  

Zdroj: Český Goodwill

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů