HELUZ GROUP | zlatý partner

HELUZ není běžná firma, je mnohem víc, je rodina. Výrobě cihel se věnuje už od roku 1876. Tehdy Jan Řehoř v Dolním Bukovsku postavil první žárovou pec a z vytěžené hlíny vypálil první cihly. Začal tím dlouhý příběh, za kterým se můžeme každý den s hrdostí ohlédnout. Tisíce lidí prostřednictvím výrobků HELUZ získaly nový domov, který pak díky trvanlivosti a příjemnému prostředí využívají další generace. 

V současnosti patří společnost HELUZ mezi tři největší výrobce zdících systémů na českém trhu. To potvrzuje, že sázka na kvalitu a inovaci se vyplatila. Jako jediná z této trojice je navíc výhradně česká. Je hrdá na šikovnost svých lidí a seriózní vztahy s partnery. V posledních několika letech pak vstoupila do nových oborů podnikání a aktuálně kromě zdícího systému vyrábí i tepelně izolační skla, vlastní dřevovýrobu, sportovní areál a marketingovou agenturu.

Skupina mnoho let podporuje AKCI CIHLA, celostátní benefiční sbírkovou a osvětovou kampaň na podporu moderních sociálních služeb pro lidi s mentálním postižením, která je pořádaná a koordinovaná organizací Portus Praha, z. ú. HELUZ pomáhá také neziskovým organizacím v obcích, kde působí a aktivně přispívá k rozvoji českého technického školství.

Ředitel skupiny Jan Smola je nositelem titulu Osobnost Český Goodwill 2017. V hlasování veřejnosti získal největší důvěru, obdržel 1561 z celkových téměř 11 tisíc hlasů.

heluzgroup.cz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů