FAQ: Citrónová výzva

10/05/2021

Zapojte se do „citrónové výzvy“ Český Goodwill 2021! Princip je jednoduchý: nominujte podnikatele nebo firmu, kterých si vážíte, nebo snězte citrón. A samozřejmě pošlete výzvu dál!

Na splnění výzvy máte 48 hodin: během této doby buď pošlete nominaci prostřednictvím online nominačního formuláře, nebo snězte citrón.

Natočte a sdílejte video, jak výzvu plníte: vaše rozhodnutí, zda budete nominovat, nebo jíte citrón, a předání výzvy dál tomu, koho zvolíte . Toho, koho budete nominovat, jmenovat nemusíte. Naopak, konkrétně jmenujte toho, komu předáváte výzvu, aby se jí ujal po vás. Ideálně připojte na začátek a na konec videa sekvence, jak citrón symbolicky chytáte, resp. házíte dál.

Podívejte se na videa ostatních:

Může vás zajímat (FAQ)

Komu mám citrónovou výzvu předat?

Komukoli, koho znáte, má smysl pro humor ;-) a myslíte si, že se do výzvy aktivně zapojí.

Případně můžete využít přehled členů rodiny Český Goodwill (https://www.cesky-goodwill.cz/nominace-archiv/) nebo historicky oceněných (https://www.cesky-goodwill.cz/historie/?rocnik=2020#oceneni).

Jak mám video natočit?

Kreativitě se meze nekladou a dnešní smartphony dokáží zázraky. Je jen na vás, jak bude video dlouhé, zda jej uděláte jako selfie, nebo požádáte někoho o pomoc.

Co pak mám s videem udělat?

Nahrát na Facebook, Instagram, Twitter nebo LinkedIn, označit toho, komu výzvu předáváte, a samozřejmě nezapomeňte na hastagy #nebudcitron #CeskyGoodwill2021.

Kam vám mám video poslat?

Jestli chcete, abychom video sdíleli na našich sociálních sítí, tak nám buď pošlete link, nebo přímo samotné video. Můžete na email email@ceskygoodwill.cz nebo přes Facebook Messenger.

Koho mám nominovat na ocenění Český Goodwill?

Podnikatele nebo firmu, kterých si vážíte za to, co dělají. Nominovat můžete vašeho obchodního partnera, firmu, pro kterou pracujete, ale třeba i značku, kterou jednoduše obdivujete. Můžete to být i firma z neziskového sektoru.

Jak mám nominovat?

Snadno, vyplňte online formulář na www.cesky-goodwill.cz/nominacni-formular.

Proč mám nominovat?

Vyjádříte tím podporu, uznání nebo obdiv někomu, koho si vážíte. Věřte, že ocenění touto formou znamená mnohdy víc než cokoli jiného. Navíc ten, koho nominujete, získá titul Osobnost Český Goodwill 2021 (tzn. v zářijovém hlasování veřejnosti obdrží nejvyšší počet hlasů), odměníme i vás. Podrobně vizte Pravidla projektu Český Goodwill 2021.

Zdroj: HP N Media pro Český Goodwill

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů