Nové funkce webu Český Goodwill

29/04/2024

Ocenění Český Goodwill se za 12 let své existence stalo prestižním oceněním, které se těší velké popularitě mezi odbornou i laickou veřejností. Na webu www.cesky-goodwill.cz (k němuž existuje řada aliasů jako např. doména www.firmove-oscary.cz aj.) je aktuálně zveřejněno několik set medailonků finalistů za ročníky 2013–2023, mezi nimiž nechybí ani vaše firma a s každým dalším ročníkem pochopitelně přibývají nové. Součástí webu je rovněž redakční část, která obsahuje tisíce normostran stran textu věnující se tématu podnikání, ekonomice a samozřejmě i představení jednotlivých finalistů (členu rodiny Český Goodwill). Web doposud navštívilo přes 490.000 unikátních návštěvníků a průměrná měsíční návštěvnost (bez započtení extrémního nárůstu v době hlasování veřejnosti, tj. září) se pohybuje kolem 2.000 unikátních návštěv (v září je to 20.000 - 40.000 návštěv).  

Z výše uvedených důvodů je tudíž tzv. page rank, neboli virtuální hodnota, která je relevantní pro vyhledávače jako Google a další, velmi vysoký. Z toho důvodu se velmi často stává, že vaši zákazníci nebo obchodní partneři zavítají při hledání vaší firmy právě na web ČG namísto vaší domény a denně nám chodí emaily nebo telefonáty se snahou kontaktovat společnosti finalistů. 

Doposud jsme se snažili všechny požadavky vyřizovat ve prospěch finalistů, nicméně s narůstající intenzitou (jen 21. března 3 požadavky/den!) nejsme z kapacitních důvodů schopni tuto neplacenou službu, kterou děláme čistě z naší dobré vůle, dále vykonávat. To znamená, že s účinností od května 2024 takto příchozí emaily budeme automaticky považovat za spam a nebudeme na ně reagovat, stejně jako nebudeme trávit dlouhé minuty vysvětlováním volajícím, že se nedovolali do kýžené firmy a dohledávat jim správné kontaktní údaje. 

Máme pro vás však účinné řešení. Váš nominační medailonek je nyní možné rozšířit oddíl „Kontakt“, který bude obsahovat veškeré potřebné kontaktní údaje, tj. adresu, email a telefon. Tento rovněž zahrnuje aktivní prvek ve formě kontaktního formuláře, který bude zasílat poptávky, zprávy aj, na vámi určený firemní email.

V případě Vašeho zájmu prosím vyplňte online formulář, nebo nás kontaktujte emailem a uveďte kontaktní údaje, které chcete ve formuláři uvést (adresa Vaší firmy, kontaktní telefon, kontaktní email). Nezapomeňte uvést fakturační údaje (tyto nebudou na webu zvbeřejněny).

OBJEDNAT

 

Cena za založení formuláře je 4.000 Kč*. Členové KPCG mají tuto službu zdarma po dobu platnosti jejich členství (je třeba rovněž potvrdit zájem a vyplnit / zaslat kontaktní údaje). 

* Cena nezahrnuje DPH. Jedná se o jednorázový administrativní poplatek spojený s prací na založení formuláře. Formulář bude na webu aktivní 24 měsíců od uveřejnění. Služba bude aktivní do 2 pracovních dní po uhrazení zálohové faktury, kterou Vám zašleme na základě Vaší objednávky služby.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů