Novoroční setkání v orientálním stylu

02/02/2022

Ve středu 26. ledna 2022 se uskutečnila tradiční akce Výroční setkání laureátů ocenění Český Goodwill. Společnou oslavu vstupu do nového roku tentokrát zpestřila východní kultura.


Ve spolupráci s držitelem firmového oscara v kategorii Partner Český Goodwill za rok 2020, společností Czech-Viet a jejím zakladatelem Nguyenem Manh Tungem, na hosty čekal unikátní zážitek: oslava vietnamského nového roku Tet spojená s komentovanou prohlídkou areálu Sapy vč. buddhistického chrámu a dalších zajímavostí.

Nechyběla pochopitelně ani tradiční slavnostní vietnamská večeře, networking a představení možností propojení česko-vietnamských vztahů včetně obchodních. Večer zpestřila tombola, ve které každý z padesátky hostů získal originální vietnamských dárek.

Na fotogalerii z akce se můžete podívat zde. Další příležitostí k setkání členů KPCG bude počátkem dubna Adventure Day ve spolupráci se týmem Podpatky na plynu.

Zdroj: HP N Media pro Český Goodwill

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů