Nebuď citrón, nominuj!

08/05/2021

Představujeme citrónovou výzvu na podporu nominací do 9. ročníku ocenění Český Goodwill 2021!

Princip je jednoduchý: Nominujte podnikatele nebo firmu, kterých si vážíte, nebo snězte citrón. A samozřejmě pošlete výzvu dál!

Symbolem předání výzvy je citrón, který „hodíte“ jako štafetu dalšímu, komu výzvu předáváte.

Toho, koho budete nominovat, jmenovat nemusíte (ani to není žádoucí, pokud oceněného nechcete připravit o „wow“ moment překvapení). Naopak, konkrétně jmenujte toho, komu předáváte výzvu, aby se jí ujal po vás (komu házíte citrón).

Na splnění výzvy máte 48 hodin

Během této doby máte buď poslat nominaci prostřednictvím online nominačního formulářenebo si sehnat 2 citróny – jeden, který sníte, a druhý, který (vcelku) symbolicky pošlete dál.

Natočte video a sdílejte

Splnění výzvy – Vaše rozhodnutí, zda budete nominovat, nebo jíte citrón, a předání výzvy dál tomu, koho zvolíte – natočte na video. Ideálně připojte na začátek a na konec videa sekvence, jak citrón symbolicky chytáte, resp. házíte dál.

Video následně umístěte na vaše sociální sítě a prolinkujte s člověkem, kterému výzvu předáváte, aby se o výzvě dozvěděl. Nezapomeňte připojit hastagy #nebudcitron #CeskyGoodwill2021. Také nám video můžete poslat a my vás podpoříme v propojení s člověkem, kterému výzvu předáváte.

Nominace, a tedy i výzva končí 30. 6. 2021. Vyhrává ten, jehož citrón přežije nejdéle! Jeden z vás se může těšit na příjemné překvapení ;-)

Chcete vědět víc? Mohlo by vás zajímat: FAQ Citrónová výzva Český Goodwill 2021.

Děkujeme, že se s námi zapojíte do citrónové výzvy, a těšíme se na vaše nominace!

Ve 13. díle multimediálního seriálu Goodwill Talks: od píky až na vrchol se role otočily: Lenku Hlavatou, ředitelku poradenské firmy HPCG, která provází první sérii rozhovorů s úspěšnými podnikateli z rodiny Český Goodwill, vyzpovídala moderátorka Romana Navarová. Tu znáte třeba z pořadu Pressklub na Frekvenci 1.

Zajímají vás úspěchy i největší trapasy ze zákulisí natáčení seriálu Goodwill Talks? Bude projekt pokračovat? Může se do křesla pro hosta dostat i podnikatel, kterého obdivujete vy? 

Poslechněte si bonusové ohlédnutí za první sérií Goodwill Talks: od píky až na vrchol s Lenkou Hlavatou. Mimo jiné zjistíte, proč a jak nominovat podnikatele do nového ročníku ocenění pro firmy, kterých si lidé váží, Český Goodwill 2021, a co stojí za citrónovou výzvou.

Rozhovor s Lenkou Hlavatou můžete zhlédnout jako video na YouTube ČG nebo si jej poslechněte ve formě podcastu na Youradio Talk a dalších podcastových platformách.

Zdroj: HP N Media pro Český Goodwill

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů