Zbrusu nové číslo Magazínu KPCG

07/04/2020

Právě vychází zbrusu nové vydání Magazínu KPCG | Jaro-léto 2020. Členům KPCG už míří do schránek, ale protože dobrých zpráv je v posledních týdnech jako šafránu, výjimečně máte možnost si celé číslo stáhnout v on-line verzi i vy.

 

V pořadí 18. číslo Magazínu KPCG zahajuje novou pětiletku. Tu předchozí slavnostně korunovala exkluzivní edice, kterou HP N Media, člen skupiny HPCG, vydala před Vánoci loňského roku. Více si o této jedinečné publikaci můžete přečíst zde.

Aktuální vydání Magazínu KPCG je opět plné inspirace, užitečných informací a zajímavých rozhovorů s podnikateli, kterých si lidé váží. Novou sezónu ovšem zahajuje v novém hávu. „Nový design, který jsme vytvořili ve spolupráci s naším dlouholetým partnerem, společností X Production, je elegantní, svěží a moderní,“ vysvětlila Lenka Hlavatá, ředitelka HPCG.

Magazín KPCG vychází jako součást Klubu Partner Český Goodwill (KPCG), pro jehož členy je primárně určen. Ty jej jako obvykle dostanou v tištěné podobě přímo do svých poštovních schránek. Aktuální vydání má ale ještě jedno specifikum, vysvětluje Hlavatá: „Protože inspiraci a motivující příběhy potřebuje v dnešní době pandemie každý, rozhodli jsme se toto číslo výjimečně zpřístupnit v plné verzi on-line, aby si je každý zájemce mohl stáhnout a načerpat pozitivní zprávy, které mu zpříjemní nadcházející sváteční dny.“

Magazín KPCG je k dispozici ke stažení

Zdroj: HPCG

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů