Tour de Český Goodwill pokračuje i v roce 2020

14/02/2020

Ve středu 5. února pokračovala Tour de Český Goodwill 2020. Po několika lednových setkáních s členy rodiny Český Goodwill v Praze, jsme se tentokrát vypravili do Brna, abychom místní firmy, kterých si lidé váží, navštívili přímo v jejich provozech.

Návštěvu jsme ráno zahájili v reprezentačních prostorách společnosti LOMAX. Showroom je součástí komplexního centra bydlení, které zákazníkům nabízí příjemný zážitek při plánování jejich nového bydlení. Po setkání s Miroslavem Kubíkem, spolumajitelem firmy LOMAX & Co a držitelem bronzového firmového oscara v kategorii Made in Czechoslovakia ČG2019 vedla naše cesta do sídla společnosti Advantage Consulting, kde už na nás čekala její majitelka Olga Hyklová, která obsadila stříbrnou příčku v kategorii Partner ČG2016. 

Další kroky vedly do nedalekého Baru, který neexistuje za Janem Vlachynským, držitelem firmového oscara Inovace ČG2019. Další příjemná návštěva se uskutečnila ve společnosti Flowmon Networks, která firmového oscara ve stejné kategorii získala už v roce 2016. Den plný zajímavých informací, inspirace a vřelého přijetí jsme zakončili schůzkou s naším váženým partnerem Petrem Sedláčkem za společnosti X Production, která dlouhodobě pečuje nejen o technické fungování projektu Český Goodwill.

Lenka Hlavatá, managing partner HPCG, která je pořadatelm ocenění Český Goodwill, s Miroslavem Kubíkem v showroomu LOMAX.

Setkání s Olgou Hyklovou bylo příjemné stejně jako prostory, ve kterých její firma sídlí.

Jan Vlachynský při slavnostním podpisu Etického kodexu ČG, ke kterému během našeho povídání přistoupil.

 

Zdroj: HPCG, Český Goodwill

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů