NOVINKY V 7. ROČNÍKU OCENĚNÍ: Změna v kategorii Partner ČG

15/05/2019

Nominační kategorie Partner Český Goodwill se od letošního roku mění. Nabývá na významu a nově bude oceňovat i mecenáše a filantropy. Ti dosud měli vlastní kategorii Mecenáš Český Goodwill.

Důvody, které vedly ke sloučení kategorií Partner a Mecenáš, vysvětlila zakladatelka projektu a výkonná ředitelka skupiny HPCG Lenka Hlavatá: „Obě kategorie k sobě měly svým způsobem blízko. Ohleduplné chování k okolí firmy často zahrnuje i zákazníky, zaměstnance nebo obchodní partnery. V tomto ohledu se tedy kategorie Mecenáš a Partner překrývaly.“

Doplnila, že nominující veřejnost tuto podobnost potvrzovala. Jednak tím, že se nominující sami neuměli rozhodnout, do které z kategorií svou nominaci spíš směřovat, jednak i tím, že ve výsledku nominační zdůvodnění si v obou kategoriích byly mnohdy velmi podobné.

A protože větší oblibě se dlouhodobě těšila kategorie Partner, zůstal tento název zachován i pro další ročníky, přičemž nominační důvody pro mecenáše se staly budou nově součástí této kategorie.

Titul Mecenáš za uplynulých šest let získalo 12 podnikatelů a firem, kterých si lidé váží. Vedly k tomu silné příběhy, odhodlání pomáhat druhým, a také samotné předávání cen často doprovázely silné emoce. V podobě, v jaké jsme jej znali dosud, už titul Mecenáš nikdo další nosit nebude. Rozhovory s historicky prvním z nich – Petrem Holubcem za Pražskou energetiku a.s. – a posledním Mecenášem Český Goodwill 2018 – Vladimírem Zábranským, majitelem firmy PRVNÍ CHODSKÁ – si můžete přečíst zde, resp. zde.

V následující infografice představujeme všechny oceněné Mecenáše z rodiny Český Goodwill:

Zdroj: red

#ČeskýGoodwill #FirmovéOscary #Oceněníprofirmy

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů