Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

Imperial Phone Service s.r.o.

Michal Šesták

Ročník 2022

Představení nominované firmy

iPservis je ryze česká společnost, poskytující kompletní servis elektrokoloběžek, mobilních telefonů, tabletů, notebooků a drobné elektroniky. Při každé opravě používá kvalitní náhradní díly, prověřené postupy i inovativní technologie.

Společnost iPservis má v Praze zřízené dvě provozovny.

Mapa
Firma sídlí v Praze

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás přivedlo do Vaší současné pozice?

Náhoda. Můj bratr a jeho kamarád mě požádali, abych jim pomohl při zakládání firmy s administrativou a vytvořením vnitřních systémů. Po nastavení startu firmy jsem se staral o finance. Odvětví servisu mobilních zařízení a drobné elektroniky mě tak nadchlo, že jsem postupně firmu odkoupil.

Co Vás na podnikání nejvíc těší?

Radost klientů, kterým přivedeme jejich zařízení zpět k životu.

Kdo je Vaším vzorem osobním, případně podnikatelským vzorem?

Osobním byl můj dědeček z důvodu moudrosti a nadhledu, podnikatelským můj otec pro jeho analytické a ekonomické schopnosti.

Odpovídal Michal Šesták, jednatel společnosti

Důvod nominace

Nejspolehlivější servis na elektromobilitu v Praze. Stoprocentní nasazení a přátelský kolektiv dělá z malé rodinné firmy jednu z největších ve středních Čechách na servis elektro koloběžek, kolonožek, robotických vysavačů a chytré domácnosti. Jsme víc než obyčejný servis! :)

Nominační kategorie

Partner

Nominoval/a:

zaměstnanec

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů