Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

TOPWET s.r.o.

Tomáš Kunst

Ročník 2022

Představení nominované firmy

TOPWET s.r.o. je česká rodinná společnost. Pyšní se dlouholetou tradicí ve výrobě stavebních prvků a doplňků. Touha po neustálém zdokonalování a rozvoji ji vede k inovativním produktům. Nyní firmu tvoří 5 divizí: TOPWET, TOPSAFE, TOPSET, TOPSTEP a CEMVIN. 

TOPWET nabízí komplexní systém odvodnění plochých střech. Velkým hitem jsou dvoustupňové střešní vpusti s integrovanými manžetami hydroizolačních materiálů a chrliče se sníženou odtokovou hranou. TOPWET předstihl vlastnostmi výrobků svou dobu, a to díky optimální materiálové základně, zejména polyamidu PA6 pro těla vpustí, a inovativnímu technickému řešení. Díky tomu si firma získala uznání v zahraničí, kam své výrobky exportuje.

Dlouhodobá spolupráce s odborníky z vývojových pracovišť VUT v Brně, zejména s FAST VUT Brno, vedla k vývoji řady vlastních výrobků a technologií, přičemž některé z nich jsou chráněny průmyslovým vzorem či patentem. Odborníci ze společnosti TOPWET přednáší na vysokých školách, např. na VUT Brno, ČVUT Praha nebo VŠTE České Budějovice.

TOPSAFE vyrábí záchytné systémy osob proti pádu z výšky. Záchytný systém se využívá na plochých, ale také šikmých střechách. Uplatnění nachází také v průmyslových výrobních závodech, kde zajišťuje bezpečnost práce. Certifikované výrobky splňují platné normy a díky individuálnímu přístupu firma nabízí řešení pro každého na míru. 

TOPSET je divizí vyrábějící dřevotřískové parapety s využitím nejnovějších technologií. Nabídka obsahuje široký výběr profilů nosu. Firma si především zakládá na kvalitě provedení a designovém vzhledu. Jedná se o český certifikovaný výrobek s jednoduchou montáží.

TOPSTEP nabízí schodové systémy a obložení. I v tomto případě firma dbá na kvalitu a design. Lze použít k renovaci stávajícího schodiště bez nutnosti bourání i obložení zcela nového schodiště. Obložení je vhodné pro jakýkoliv podklad. 

CEMVIN produkuje cementovláknité desky. Tyto desky se využívají ve stavebnictví při suchých výstavbách. Lze je použít také jako designový doplněk v interiéru nebo exteriéru jako fasádní desky. Materiál, ze kterého se vyrábějí, je nehořlavý, pevný, odolný a zdravotně nezávadný. 

Zdravé vztahy jsou základ všeho.

Mapa
Firma sídlí v Jihomoravském kraji

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás přivedlo k podnikání?

Náhoda a jsem za ni strašně vděčný.

Co Vás na podnikání nejvíc těší?

Zdravé vztahy, pokud by šla změřit jejich hodnota, měla by být stejná u zákazníků, dodavatelů a zaměstnanců. Víc je jenom rodina a blízcí přátelé.

Kterou z Vašich vlastností dle Vašeho názoru nese Vaše okolí s nejmenší libostí?

Perfekcionismus a zaměření na detail.

Odpovídal Tomáš Kunst, jednatel společnosti

Důvod nominace

Tomáš je zosobněním loajality, pracovitosti, férovosti, šéfa, kterého chcete mít. Vyrostl ve firmě z obchodně-technického zástupce na pozici jednatele a spolumajitele firmy, člověka, kterého si vybrali majitelé firmy, Vlasta a Pavel Fürstovi, za svého parťáka a se kterými společně posouvají firmu dále. Díky spolupráci ve firmě a prostředí, které Tomáš podporuje, se firma stala jedničkou ve svém oboru na domácím trhu a exportuje do 15 zemí Evropy. Obchod staví na vztazích a nejen obchod. Za každým pracovním vztahem jsou lidé a vnímá je napříč celou firmou. Jak směrem dovnitř, tak i ven a všichni jsou pro něho stejně důležití. Společně tvoříme úspěšný tým.

Nominační kategorie

Inovace

Nominoval/a:

zaměstnanec

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů