Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

AnnKas s.r.o.

Andrea Novotná

Ročník 2022

Představení nominované firmy

AnnKas je rodinná včelí farma (Andrea, Slávek a Ondra), která se nachází v krásném prostředí Českého středohoří. Farma byla založena v roce 2015, ale již před tím rodina Novotných včely chovala. V počtu včelstev se pohybuje od 80 do 150 včelstev.

Ze včelích produktů na farmě stáčí med, vyrábí mezistěny pro včelaře i pro výrobce svíček, vlastní svíčky a ozdoby ze včelího vosku, a samozřejmě také medovinu. Krom vlastních výrobků ve svém eshopu nabízejí produkty dalších výrobců, od kosmetiky, přes sladkosti z medu a propolisu, po medovinu či medové pivo.

Včelí farma AnnKas též nabízí exkurze a workshopy pro mateřské a základní školy, i pro veřejnost. Součástí nabídky jsou také kurzy a přednášky o apiterapii (terapie s využitím včelích produktů), apiterapeutické masáže nebo pobyty v Apidomku.

Co tě nezabije, to tě posílí.

Mapa
Firma sídlí v Ústeckém kraji

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás přivedlo k podnikání?

Přestala mě bavit administrativa a chtěla jsem za sebou vidět nějaké smysluplné výsledky.

Co Vás na podnikání nejvíc těší?

Nadšení zákazníků z dobře odvedené práce; práce se včelami, když se jim daří.

Jaké máte plány do budoucna?

Ustálení dosavadních aktivit a zaměření se na agroturistiku.

Odpovídala Andrea Novotná, jednatelka společnosti

Důvod nominace

Andrea je velmi kreativní žena, která se dokázala probojovat v převážně mužském odvětví (včelaření) a to i přes fakt, že je alergik na včelí bodnutí. K tomu vytvořila včelí farmu, která nabízí spoustu zajímavostí jako jsou: exkurze pro děti i dospělé a apiterapii, včelí produkty včetně dárkových a kreativních sad, atd. Rozdává úsměvy na všechny strany a snaží se pomoc i začínajícím včelařům. Pomáhá při zdravotních problémech různých lidí, učí je využívat včelí produkty a především znát svět včel. Když může, poradí i dalším podnikatelům a snaží se propojovat jednotlivé subjekty v regionu. Neustále se vzdělává a vůbec nechápu, kde bere tu energii :D. Samozřejmě při tom nezapomíná ani na rodinu, v rámci které se vzájemně podporujeme.

Nominační kategorie

Tradice

Nominoval/a:

rodinný příslušník

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů