Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

Fleiš Academy

Veronika Nicolette Fleišer

Ročník 2022

Představení nominované firmy

Fleiš Academy je akademií pro permanentního make-up (PMU) a přídavných procedur při, kterých je narušována integrita lidské kůže.

Svou neobyčejnou akademii založila v roce 2018, kde se především kosmetičky vzdělávají v oborech zapravování barviv a podobných látek do podkoží. Akademie je prvním českým projektem, kdy stylistky PMU dostávají nejen to nejlepší možné vzdělání, ale především sdružuje a sjednocuje kvalitu permanentu v ČR. Artistky tak mohou získat tituly a loga kvality a veřejnosti je tak garantována kvalitní procedura bez nepříjemných následků. Fleiš Academy hrdě vychovává jedny z nejkvalitnějších artistek v ČR, které vynikají neobyčejným talentem a především zodpovědností k této náročné práci. Akademie se stala nejen vzdělávací institucí, ale především místem soudržnosti, podpory a pravého přátelství mezi jejími členy.

Veronika Fleišer se tak stala jako jediná Češka i mezinárodně uznávanou osobností v permanentním make-upu a přednáší na nejvýznamnějších kongresech po celém světe. Úzce spolupracuje s Unií kosmetiček při rozhodování o důležitých změnách, vč. legislativních či v pravidlech udílení akreditací a autorizací a snaží se obor vymanit se zastaralých praktik. Podílela se například na tvoření mistrovské zkoušky při Ústavu národního vzdělávání.

Veronika je rovněž organizátorkou akce Czech PMU Congress, několikadenního vzdělávacího maratonu permanentního make-upu. Na tu zve světové celebrity permanentního make-upu a přídavných procedur, které se v ucelených přednáškách s účastníky dělí o své znalosti.

V neposlední řadě se Veronika věnuje vývoji. Navrhla například vlastní tetovací stojky Fleiš machine a Karel IV. nebo zdravotně nezávadné pigmenty Expert Series. Tři autorské techniky nanášení pigmentů do podkoží získaly ochranné známky.  

Ve volném čase pomáhá svým řemeslem. Pro klientky trpící alopecií (ztráta ochlupení) tetuje obočí, řasové linky zdarma, stejně tak jako ženám po rakovině prsu tetuje prsní dvorce tako zcela zdarma.

FLEIŠ ACADEMY – VÍCE NEŽ AKADEMIE PERMANENNTÍHO MAKE-UPU.

Mapa
Firma sídlí v Ústeckém kraji

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás na podnikání nejvíc těší?¨

Volnost, zodpovědnost, možnost měnit lidem život k lepšímu.

Kdo je Vaším vzorem osobním, případně podnikatelským vzorem?

Branko Babic – SRBSKO

Zbývá Vám čas na koníčky? Pokud ano, jaké provozujete?

Můj koníček je má RODINA. Tedy výlety a trávení čas s rodinou.

Odpovídala Veronika Nicolette Fleišer, majitelka firmy

Důvod nominace

Fleiš Academy vznikla z kosmetického salonu a cesta k úspěchu vedla přes mnohá úskalí. Cílem této firmy je přivést kvalitní vzdělávání pro lidi, kteří si chtějí udělat rekvalifikační kurz nebo se chtějí dále vzdělávat. Majitelka firmy se snaží pomáhat i lidem, jež zažili nepřízeň osudu - například tetuje nové bradavky ženám po odstranění prsu. Vzdělává se na světové úrovni. Své techniky prezentuje na konferencích po světě. Vyvíjí nové strojky a tetovací barvy. Snaží se o zkvalitnění tetovacích a kosmetických služeb v ČR a o sjednocení vzdělávání v této oblasti.

Nominační kategorie

Inovace

Nominoval/a:

rodinný příslušník

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů