Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

TIVO s.r.o.

Šárka Zídková

Ročník 2022

Představení nominované firmy

TIVO je rodinná firma, která již 25 let postupně přetváří tradiční industriální prostory pražských Vysočan a Libně na domov pro nový, moderní byznys v továrních prostorách, které mají stále co nabídnout. Přizpůsobuje se aktuálním požadavkům svých zákazníků.

TIVO vytváří moderní a netradiční prostory podnikání s vizí poskytnout zázemí a podporu pro všechny, kteří přicházejí s novými nápady, plní si své sny a cíle. Propojuje volnomyšlenkáře i plánovače z různých oborů, s různými zkušenostmi, v jednu spolupracující komunitu. Inspirací je jí včelí společenství, a proto pořídili na střechu továrny úly.

Společnost nabízí pronájem kanceláří, atypické industriální prostory pro ateliéry a inspirativní tvorbu, i sdílené prostory z továrny pro podnikání s výhodami klasické kanceláře, jako je tiskárna, velký monitor, wifi, ale i kuchyňka. Pro více inspirace k práci je možné využít venkovní houpačku nebo workout hřiště.  Pro ty, co se toho nebojí a podnikají s "těžkou váhou", má k dispozici výrobní prostory s variabilní velikostí.

V neposlední řadě TIVO pořádá eventy v netradičním industriálním prostředí i v přírodě jako například sérii workshopů Umění žít svůj život. Firma ovšem nepomáhá jen svým klientům či s rozvojem work-life balance, ale také potřebným. Podporuje například Ježíškova vnoučata nebo neziskovku Dobrý anděl.

TIVO - DOMOV PRO VÁŠ BYZNYS

Mapa
Firma sídlí v Praze

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás přivedlo do Vaší současné pozice?

Nástupnictví v rodinné firmě.

Co Vás na podnikání nejvíc těší?

Možnost propojování lidí s budováním podnikatelské komunity.

Kterou z Vašich vlastností dle Vašeho názoru nese Vaše okolí s nejmenší libostí?

Zaměření na detail.

Odpovídala Šárka Zídková, jednatelka společnosti

Důvod nominace

Tivo, rodinná firma, obchodní partner, který ale není pouze obchodním partnerem. Heslo firmy "Tivo domov pro váš byznys" je naplněn na jedničku s hvězdičkou a primárně díky paní majitelce. Podpora a důvěra jsou základním kamenem spolupráce, na kterém staví partnerství. Každý den se v této firmě cítíme všichni jako doma. Ve chvíli krize (Covid) se podpora a důvěra vůči svým partnerům ještě zdvojnásobila a i díky tomu jsme společně tuto krizi zvládli.

Nominační kategorie

Partner

Nominoval/a:

obchodní partner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů