Hitrádio | mediální partner

Hitrádia tvoří síť regionálních rozhlasových stanic, které patří do portfolia velké mediální skupiny Media Bohemia. Program se skládá zejména z osvědčených hitů, regionálního zpravodajství a užitečných servisních informací. Cílovou skupinou posluchačů jsou převážně lidé ve věku 20 – 45 let, často rodiny s dětmi nebo tzv. „mladí dospělí“.

Ačkoliv si jednotlivá Hitrádia zachovávají svůj regionální charakter a program, tak mají i společné prvky. Nejvýraznější je společná ranní show Snídaně šampionů, kterou moderuje dvojice Dominik Vršanský a Kateřina Pechová. Jednotlivá Hitrádia mezi sebou ale spolupracují např. i při pokrytí klíčových​ zpravodajských událostí, kulturních a sportovních akcí. Claim rádia zní: „Hitrádio – rádio, které hraje!“ a typické je pro tyto stanice i srdce, které se promítá do každého regionálního loga. 

Pro více info navštivte: www.hitradio.cz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů