Magazín KPCG | mediální partner

Čtyřměsíčník Magazín KPCG určený exkluzivně pro členy a partnery elitního Klubu Partner Český Goodwill, vydává od roku 2015 HP N Media, člen skupiny HPCG. Magazín je nedílnou součástí členství v KPCG. 

Na padesáti stranách pravidelně přináší rozhovory s finalisty ocenění Český Goodwill, prémiový byznysový obsah (průzkumy, analýzy, komentáře a další aktuální informace pro růst vašeho podnikání) a přehledné dění v klubu a projektu Český Goodwill.

Speciální edice

V roce 2020 vstoupil Magazín KPCG, stejně jako Klub Partner Český Goodwill, do šestého roku své existence. U příležitosti završení prvních pěti let vyšla exkluzivní edice 10+1 ks sběratelské publikace, která mapuje všech 17 čísel Magazínu KPCG plus publikaci TOP 15 příběhů lídrů českého byznysu. Tu vydala HPCG ve spolupráci s TV Prima v roce 2018 a byla v distribuci v novinových stáncích po celé ČR.

Exkluzivní sběratelská edice Magazín KPCG 5 let v číslech:

► 2000 hod redakčních a grafických prací
► 800 stran textu
► 2,8 kg váhy

Více na https://www.kpcg.club/magazin.  

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů