NOMINUJTE NA FIRMOVÉ OSCARY PRÁVĚ TEĎ

27/05/2019

Rozhodněte, kdo letos získá firmové oscary: nominujte podnikatele nebo společnost na ocenění pro firmy, kterých si lidé váží, Český Goodwill 2019. Uzávěrka pro nominace do 7. ročníku je 30. června.

Posedmé máte šanci udělit firmové oscary těm, kterých si vážíte za jejich zodpovědný přístup k podnikání. Nominujte podnikatele nebo společnost na ocenění Český Goodwill 2019. Nominovat můžete, ať už jste zaměstnanec, obchodní partner nebo jednoduše obdivovatel dané firmy. Nezáleží při tom na velikosti obratu ani počtu zaměstnanců. Nominace se podávají jednoduše on-line prostřednictvím nominačního formuláře na www.cesky-goodwill.cz/nominacni-formular.

Český Goodwill je oceněním pro firmy, kterých si lidé váží, s historií od roku 2013. Za tu dobu česká poradenská firma HPCG, která je autorem a pořadatelem projektu, obdržela více než 600 nominací. Z nich vzešlo přes 350 finalistů a sedm desítek z nich získalo titul Český Goodwill spojený s finanční i materiální podporou pro další rozvoj jejich podnikání.

Nominovat lze do 4 základních kategorií: Tradice, Inovace, Partner a MADE IN CZECHOSLOVAKIA, která je novinkou pro letošní rok. „Cílem této kategorie je ocenit firmy, které pokračují v odkazu tradiční značky Made in Czechoslovakia, světově proslulým symbolem úspěšných českých i slovenských výrobků a služeb,“ vysvětlila ředitelka HPCG Lenka Hlavatá s tím, že do této kategorie je možné nominovat české, slovenské i česko-slovenské firmy. „V této kategorii dochází ke spojení ocenění Český Goodwill a Slovenský Goodwill, jak předurčily loňské oslavy 100. výročí založení ČSR,“ dodala.

Pořadatelem ocenění je česká poradenská firma ISO Consulting, člen skupiny HPCG. Nad transparentním průběhem dohlíží světově uznávaná certifikační autorita TÜV SÜD Czech. Mediálními partnery jsou RADIOHOUSE, JC Decaux, Mladá fronta a FTV Prima. Partnery ocenění Český Goodwill 2019 jsou společnosti X Production Digital, LORIKA CZ, Etnetera Group a HELUZ.

Zdroj: red

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů