Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

All4Camper

Klára Hájek Velinská

Ročník 2021

Představení nominované firmy

Hlavním cílem projektu All4Camper je přinášet komplexní informace a články ze světa kempování na jednom přehledném místě tak, aby příprava na dovolenou nebo výlet byla co nejefektivnější. Portál All4Camper je již druhým projektem blogerky a propagátorky kempování a karavaningu Kláry Hájek Velinské, která se stala v komunitě kempování a karavaningu známou a vyhledávanou osobností.

Klára většinu svého dosavadního profesního života řídila projekty v IT a pohybovala se mezi pragmatickými manažery. Vnitřně však cítila, že je mnohem více spjata s psaním, cestováním, poznáváním zajímavých míst a lidí, a ve volných chvílích byla velmi často myšlenkami na cestách za poznáním. Tajně snila o životě v karavanu, o cestování a možnosti podělit se s poznatky z cest s dalšími karavanisty, stanaři a cestovateli…

Osud a náhoda jejímu nadšení dopomohly. Díky velké podpoře celé rodiny se sen pomalu, krůček po krůčku měnil v realitu. Na webu All4Camper publikuje články, recenze, rady, tipy a inspiraci, které by měly cestovatelům, karavanistům a kempařům pomoci při jejich plánování dovolené či výletu. 

Kláře se tak splnil její sen cestovat, psát a pracovat na dálku, tedy stát se „digitální nomádkou“. Některé články jsou reálnou recenzí na místa, která navštívila, jiné vznikly na základě spolupráce s informačními turistickými centry jednotlivých zemí, se kterými spolupracuje. Za necelé čtyři roky se Kláře povedlo vybudovat z blogu nejčtenější online magazín na téma kempování a karavaningu.

Žij tak, aby ses nemusela za svůj život na jeho konci stydět.

Mapa
Firma sídlí ve Středočeském kraji

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás na podnikání nejvíc těší?

Radost z každé informace od čtenářů, že jim článek jakkoliv pomohl nebo inspiroval.

Jaké máte plány do budoucna?

Aby all4camper četlo více zahraničních cestovatelů a karavanistů. Proto chystám jeho jazykové mutace, zejména německou.

Jakou vlastnost považujete za svoji nejsilnější stránku?

Že se nebojím dělat věci jinak, než jiní, a že se nenechávám odradit od prvního neúspěchu. Jdu si za svým cílem a snem.

Odpovídala Klára Hájek Velinská, majitelka firmy

Důvod nominace

Vášnivá cestovatelka a karavanistka tělem i duší, Klára Hájek Velinská zasvětila svůj život čím dál více oblíbenější formě cestování - karavaningu. Z Klářina koníčku se stala životní cesta, která pomáhá všem milovníkům cestování obytným vozem. Na jejím blogu, který se v České republice stal de facto největším a nejčtenějším online magazínem o kempování a karavaningu najdeme mnoho tipů na cílové destinace stejně jako užitečné rady pro ty, kteří jsou v karavaningu úplní začátečníci. A nejen psaní je pro Kláru důležité. Ona sama se také aktivně zapojuje do různých pomocí, naposledy pomáhala těžce nemocnému chlapci se dostat k moři, kdy nejenže pro něj a jeho rodinu zajistila obytný vůz zdarma, ale zkompletovala celý itinerář cesty a zajistila po celou dobu i zdravotní dohled a speciální pojištění. Klára také společně s Asociací kempování a karavaningu v minulém roce dokázala v rámci akce Karavany v první linii zajistit více než 100 karavanů do nemocnic a domovů pro seniory v rámci pandemie Covid 19.

Nominační kategorie

Partner

Nominoval/a:

kamarád(ka)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů