Gastro-HK s.r.o.

Jiří Bodlák

Ročník 2019

Představení nominované firmy

Gastro-HK provozuje útulnou restauraci Aquarium v Hradci Králové. Stabilní tým, v jehož čele spolu s majitelem Jiřím Bodlákem stojí provozní restaurace Martin Dvořák a šéfkuchař Miroslav Barcík, připravuje pro své hosty gastronomické zážitky se zaměřením na středomořskou kuchyni.


Pokrmy jsou připravovány z prvotřídních surovin, především čerstvých ryb, plodů moře a masa. Pro zpestření restaurace Aquarium připravuje gastronomický kalendář s nabídkou sezónních jídel, která se mění alespoň čtyřikrát do roka. Mezi speciality restaurace patří bouillabaisse, grilované krevety, čerstvé ryby, steaková masa a čerstvé těstoviny. Pyšnit se může také vlastní výrobou pečiva, moučníků a zmrzlin.

Pravidelně se objevuje v gurmánském Maurerově Výběru Grand-restaurant, který je atlasem pro cestovatele za gastronomickými zážitky a účastní se Grand Restaurant festivalu.

Vaříme vždy z čerstvých a chlazených surovin.

Mapa
Firma sídlí v Královéhradeckém kraji

3 otázky pro nominovanou osobu


Co Vás na podnikání nejvíc těší?

Spokojení hosté.

V čem vidíte největší překážky podnikání?
Nespravedlivé podmínky pro malé/střední podnikatele a ostatní, následné kontroly, nastavení podmínek pro všechny stejně.

Čeho si nejvíc vážíte v obchodních vztazích?
Když se nemění a zůstávají.

Odpovídal Jiří Bodlák, majitel firmy Gastro-HK

Důvod nominace

Výborný zaměstnavatel, který si svých zaměstnanců váží, je spravedlivý, čestný a přátelský. Svou restauraci provozuje srdcem.

Nominační kategorie

Partner

Nominoval/a:

zaměstnanec

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů