Řeznictví – uzenářství Antonín Hlinský – PAN ANTONÍN HLINSKÝ

Ročník 2015

Představení nominované firmy

Náš rodinný podnik navazuje na tradici rodiny Hlinských, která vznikla v roce 1918. V roce 1950 díky politicko-ekonomickým poměrům byla výroba a prodej masa a uzenin přerušen, a to až do roku 1992, kdy se k této tradici vrátil pravnuk původního zakladatele pan Antonín Hlinský. Od roku 1992 se naše řeznictví – uzenářství postupně rozvíjí a rozšiřuje.

Jsme primárně rodinný podnik, kde pracují manželé Hlinští, jejich děti a vypomáhá i otec majitele.  Zaměřili jsme se hlavně na výrobu uzenářských produktů, když zachováváme staré receptury, jež obsahují zejména maso, nikoliv náhražky. Své klienty jsme oslovili zejména chutností, kvalitou a čerstvostí vlastních výrobků. Jedná se zejména o párky, buřty, salámy, ale i polotovary, jako je sekaná, pro kterou k nám jezdí z celého okolí. 90 % prodávaných uzenin v naší vlastní prodejně pochází z naší vlastní výroby.

Zároveň máme menší síť stálých odběratelů, kterým dodáváme naše produkty, např. ve Vlašimi, Štěpánově, Kladrubech atp. Snažíme se našim klientům bez ohledu na otvírací dobu vyjít kdykoliv vstříc. Uskutečnili jsme i několik akcí, kde jsme zajišťovali pohoštění pro větší množství osob při soukromých i podnikových oslavách. Zúčastňujeme se pravidelně Vánočních trhů a zabezpečujeme občerstvení i při různých akcích dobrovolných hasičů. Je nutno dodat, že majitel je stejně vášnivým řezníkem, jako hasičem, tudíž svou výlohu využívá k prezentaci úspěchů zdejšího SDH.

Firma sídlí ve Středočeském kraji

"Vyrábíme hlavně z masa."

3 otázky pro nominovanou osobu

Jaké byly Vaše pocity, když jste o Vaší nominaci na ocenění ČESKÝ GOODWILL dozvěděli?

Rozpačité, překvapivé a potěšující.

Proč jste se rozhodli Vaši nominaci na ocenění ČESKÝ GOODWILL přijmout?

Myslíme si, že máme, co nabídnout.

Jaký je Váš nejčastější projev dobré vůle?

Kvalitní výrobky, vstřícné služby, a dobré slovo pro každého zákazníka.

Důvod nominace

Opravdový řezník, který prodává MASO. Nabízí prodej masa, uzenin, výborné sekané a mnoho dalších masných výrobků. V dnešní době párků se stopovými prvky masa se jedná o výjimku, která by měla být pravidlem.

Nominační kategorie

Tradice

Nominoval/a:

obchodní partner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů